Keurmerken

Bij Janssen zijn we trots op de diverse keurmerken die we mogen voeren.

AEO certificaat

Janssen is AEO-full gecertificeerd. Deze status, als Authorised Economic Operator, biedt vele voordelen in het internationale handelsverkeer. De AEO-certificering wordt uitgegeven door de Douane en zorgt bijvoorbeeld voor minder controles en voorrang als er controles zijn. De AEO-certificering is een kwaliteitscertificaat dat bijdraagt aan de veiligheid van de internationale logistieke keten.

Lean & Green

De aantoonbare Co2 besparingen van Janssen zijn beloond met de officiële Lean and Green award. Milieuvriendelijk ondernemen hoeft geen geld te kosten, het levert juist kostenvoordelen op. De award is een erkenning voor het juist toepassen van duurzaamheidsmaatregelen op het gebied van energiebesparing, recycling van materialen en beperken van de afvalstromen.

VCA certificering

VCA.jpg

Janssen is een VCA gecertificeerde organisatie. Door dit certificaat laten we zien veel waarde te hechten aan een veilige en gezonde werkomgeving met aandacht voor het milieu.

Hygiëne code transport & logistiek

Janssen hanteert de HACCP code voor transport en logistiek. Met deze code tonen we aan dat we aan de wettelijke eisen voor hygiënisch en voedselveilig werken voldoen. Dit is van toepassing op het transport en de opslag van levensmiddelen.

NEN 16258

1519900334248.png

Janssen hanteert de NEN 16258 normering. Deze methode is gericht op het berekenen en verklaren van energieverbruik en broeikasgassen in het goederenvervoer.

Horizontaal toezicht

Janssen was een van de eerste bedrijven in Nederland waarmee door de Belastingdienst afspraken zijn gemaakt in het kader van Horizontaal Toezicht. Hiermee wordt door de Belastingdienst aangegeven dat het bedrijf ‘in control’ is en continuïteit op alle vlakken van de bedrijfsvoering is geborgd.

FCS

FSC Janssen.jpg

Janssen is FSC-gecertificeerd, wat betekent dat we bosproducten gebruiken die ervoor zorgen dat onze bossen ook voor de volgende generaties in leven blijven.

Wij werken graag samen met

We zijn trots op de partners waarmee we samenwerken.

Partners