Duurzaamheid

Op het gebied van duurzaamheid stellen we hoge eisen. We beginnen bij ons zelf. Ons bedrijf levert diensten, maar gebruikt en verbruikt tegelijkertijd diverse materialen.

Om een gevoel te krijgen in hoeverre dit belastend is voor het milieu onderzoeken we de impact. Op deze manier krijgen we inzicht waar we ons kunnen verbeteren. Dit is een continu proces. We streven ernaar minimaal klimaatneutraal te werken. Daarin hebben we nog een lange weg te gaan. Onze medewerkers verdienen ook onze aandacht op het gebied van gezonde inzet en een gezonde werkomgeving. 

Alle medewerkers worden begeleid in het vinden en/of onderhouden van de juiste balans voor duurzame inzetbaarheid. De persoonlijke balans, de balans tussen werk én privé, en ook de lange termijn visie. We streven ernaar dat onze medewerkers gezond met pensioen gaan. Zowel geestelijk alsook fysiek.

De spiegel die we ons zelf voorhouden heeft veel kennis opgeleverd die we graag inzetten in de keten van onze opdrachtgevers. Het vinden van de juiste oplossingen is niet eenvoudig. Partnership geeft de mogelijkheid om de kennis met elkaar te delen alsook de stimulans om daadwerkelijk de stappen te zetten die nodig zijn om het beter te doen. Dan sta je er niet alleen voor. Bovendien is het bundelen van de krachten vaak nodig om echte resultaten te behalen.

Wij werken graag samen met onze partners op het gebied van duurzaamheid:

  • O3
  • CMS
  • Derckx Weert
  • Gezondste Regio
  • Gezondheidscentrum Noord-Limburg
  • Zumtobel
Janssen green-label rgb.png

Green+ Updates

📊 Wilt u positieve Co2-resultaten melden?

Sinds de lancering van onze groeiende Green+ portfolio hebben we meerdere klanten geholpen hun CO2-uitstoot te berekenen en hen te adviseren over extra CO2-besparingsmogelijkheden. Als u geïnteresseerd bent om meer te weten te komen over uw Co2 voetafdruk en Co2 besparingspotentieel, neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar greenplus@janssen1877.com 
 

Uw klant verrassen?! Doe het met een 100% Co2-neutrale installatieservice ⚡️

We hebben onze 250ste succesvolle Co2 neutrale installatie voltooid. Door het in gebruik nemen van een nieuw elektrische voertuig hebben wij nieuwe mogelijkheden om uw Co2 voetafdruk te verkleinen. Onze monteurs hebben tijdens deze installaties veel positieve feedback ervaren dankzij dit Green+ initiatief. Installatiediensten en duurzaamheid combineren werkt!

Wilt u uw klanten verrassen met een 100% Groene installatie? Neem dan contact met ons op

🏆 Mijlpaal! Onze Green+ zonnepanelen hebben 1 miljoen kg Co2 bespaard

De Co2-reductie van het ultramoderne, met zonnepanelen overdekte Ecommerce-magazijn staat gelijk aan 170 voetbalvelden met bomen binnen het eerste jaar. Dit houdt in dat alle klanten die vanuit deze multi-client site bediend worden een positieve Co2 bijdrage hebben kunnen rapporteren met betrekking tot hun fulfilment proces. Wilt u ook positieve Co2 resultaten rapporteren? Neem contact met ons op en wij laten u weten hoe onze Green+ diensten voor u kunnen werken!

Gaan witte daken de opwarming van de aarde tegen?

Het antwoord is JA! 

De meeste platte daken in de wereld zijn bedekt met zwart bitumen. In perioden met veel zon kunnen deze daken temperaturen bereiken tot 80 °C, waardoor de temperatuur wereldwijd stijgt. Daarom hebben wij, als onderdeel van het Green+ programma, ons dak bedekt met een witte laag die 85% van de zonnestralen reflecteert. We hebben ook een extra isolatielaag toegevoegd om ons energieverbruik verder te verminderen. Met dit initiatief realiseren we een Co2-reductie die gelijk staat aan 500 bomen per jaar. Wilt u meer weten over deze of andere Green+ diensten? Neem contact met ons op

 

Succesvolle Co2 pilot resulteert in Co2 reductie van 10 voetbalvelden met bomen.

Een geavanceerd 'connect-your-engine truck systeem', positieve coaching en de spirit van onze chauffeurs hebben geresulteerd in een Co2 reductie van 6%. Dit heeft geresulteerd in een Co2 besparing van 2.500 bomen en we verwachten dat dit tegen het einde van het jaar is gegroeid tot 15.000 bomen. 

Momenteel zijn we dit programma verder aan het uitrollen binnen onze transport teams. 

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen om uw Co2 voetafdruk te verlagen met onze Green+ diensten? Neem contact met ons op

 

Wij werken graag samen met

We zijn trots op de partners waarmee we samenwerken.

Partners