Duurzaamheid

Op het gebied van duurzaamheid stellen we hoge eisen. We beginnen bij ons zelf. Ons bedrijf levert diensten, maar gebruikt en verbruikt tegelijkertijd diverse materialen.

Om een gevoel te krijgen in hoeverre dit belastend is voor het milieu onderzoeken we de impact. Op deze manier krijgen we inzicht waar we ons kunnen verbeteren. Dit is een continu proces. We streven ernaar minimaal klimaatneutraal te werken. Daarin hebben we nog een lange weg te gaan. Onze medewerkers verdienen ook onze aandacht op het gebied van gezonde inzet en een gezonde werkomgeving. 

Alle medewerkers worden begeleid in het vinden en/of onderhouden van de juiste balans voor duurzame inzetbaarheid. De persoonlijke balans, de balans tussen werk én privé, en ook de lange termijn visie. We streven ernaar dat onze medewerkers gezond met pensioen gaan. Zowel geestelijk alsook fysiek.

De spiegel die we ons zelf voorhouden heeft veel kennis opgeleverd die we graag inzetten in de keten van onze opdrachtgevers. Het vinden van de juiste oplossingen is niet eenvoudig. Partnership geeft de mogelijkheid om de kennis met elkaar te delen alsook de stimulans om daadwerkelijk de stappen te zetten die nodig zijn om het beter te doen. Dan sta je er niet alleen voor. Bovendien is het bundelen van de krachten vaak nodig om echte resultaten te behalen.

Wij werken graag samen met onze partners op het gebied van duurzaamheid:

  • O3
  • CMS
  • Derickx Weert
  • Gezondste Regio
  • Gezondheidscentrum Noord-Limburg
  • Zumtobel
Duurzaamheid

Wij werken graag samen met

We zijn trots op de partners waarmee we samenwerken.

Partners